Teglholmen

Sluseholmen

København

 

Teglholmen/Sluseholmen er i rivende udvikling. Her vil du opleve en unik atmosfære ved havnefronten med det lækre maritime miljø, med kanaler inspireret af bydelen Java i Amsterdam. Hurtig forbindelse til det indre København – eventuelt via havnebussen – og Fisketorvet med de mange indkøbsfaciliteter. Herudover gode traditionelle offentlige transportmidler og den kommende metro.

Ejendomme

Sydhavnen

Bolværket Teglholmen

Bolværket på Teglholmen i København omfatter 206 boliger. Bolværket består af  6 – 7 etagers karrébebyggelse med teglfacader og med altaner til alle 206 boliger. Lejlighederne består af 2, 3 og 4 værelser på mellem 92 – 102 m2.

Sydhavnen

Teglhusene

I Teglhusene er der lagt vægt på fællesskabet i det store lukkede gårdmiljø. Men du kan altid vælge at trække dig tilbage til din egen oase – uanset om du vælger en 2, 3 eller 4 værelses lejlighed. Lejlighederne rummer fra 79 – 96 m2 med vand og havnebus lige ude foran din hoveddør.

Sydhavnen

Teglholmhus

Boende i Teglholmhus får du havnen som en af de nærmeste naboer og et af Københavns nye havnebade lige om hjørnet. Området har i de senere år gennemgået en totalrenovering og vil i fremtiden være et af de eftertragtede områder i København. Lejlighederne rummer fra 2 værelser og  75 m2.

Sydhavnen

Askholm

Askholm, på Sluseholmen i København, er opført med kanalmiljøerne i Amsterdam som forbillede. Her har beboerne helt unikke muligheder for at nyde nærheden til vandet eller ligefrem dyrke fritidsinteresser på vandet. Askholm består af syv forskellige huse opført som en del af en karré omkring et lukket gårdrum. Boligafdelingen består af 69 boliger samt fælleslokaler. I stueetagen i Sluseholmen 37-39 åbner Københavns Kommune en daginstitution. Vores 2-værelses lejligheder rummer 71 m2, med privat parkering i kælderen.

Sydhavnen

Egholm

Bebyggelsen Egholm er opført som en karré på en ø i den nye kanalby Sluseholmen i København. Byggeriet omfatter 165 ejerlejligheder og er opført i op til syv etager. Kanalhusene er selvstændige ejendomme, der er smalle og hyggelige. Hvert hus rummer to boliger, hver i to plan. Vores 2-værelses lejligheder rummer 85 m2.

Sydhavnen

Magnolieholm

Sluseholmen har for længst markeret sig som en pulserende og populær bydel i Hovedstaden. Følelsen af at være på ferie, når man er hjemme på Magnolieholm, er til at få øje på.
På Sluseholmen elsker man sine omgivelser, og værner om den unikke stemning, som livet ved vandet bringer med sig.
Her er havnebad, caféer og restauranter, både ved og på vandet i form af gamle husbåde og skibe, som lægger dæk og kabysser til servering af finger foods, kølige drinks, fruitbowls og farverige børnefavoritter.

Vores 2-værelses lejligheder rummer fra 64 m2 til 78 m2.

Gå til område