Ørestaden

København

Ørestad er en nyere bydel i København med 8.500 indbyggere (2013) beliggende på øen Amager. Området er ved at blive udviklet ved hjælp af konceptet “ny by” med den Københavnske Metro, som det primære offentlige transport net, der forbinder området med resten af Hovedstadsområdet.

Ejendomme

Ørestaden

Tårnhusene Ørestaden

Tårnhusene er tre tårne i samme kvarter, hver med 24 lejligheder på 77 – 145 m2 og 3 til 5 værelser. Lejlighederne ligger kun 12 minutter fra Kongens Nytorv og 10 sekunder fra Ørestads smukke natur. Vores lejligheder er 4-værelser og rummer 111 m2 samt stor altan på 8 m2.

Ørestaden

8-tallet

Ejendommen er designet af tegnestuen Bjarke Ingels Group(BIG) og indeholder 476 lejligheder. Lejlighederne ligger i den sydligste del af Ørestad syd direkte ud mod Kalvebod Fælled. Lejlighederne på 3-værelser rummer 91 m2. Ejendommen har modtaget prisen “Scandinavian Green Roof Award” og en pris ved World Architecture Festival i Barcelona i november 2011.

Ørestaden

Ørestadshuset

Det efterhånden fuldt udbyggede Ørestad City, er omkranset af en række større beboelser, der ligger som fæstninger i landskabet. En af de seneste af disse er Ørestadshuset som indeholder 127 ejerlejligheder. Byggeriet er hesteskoformet med hovedfacaden ud mod parken og lukker sig til den anden side om et gårdareal ud mod adgangsvejen. Vores 4-værelses lejligheder rummer 98 m2 og 104 m2.

Ørestaden

M-Huset

M-Huset består af i alt 108 ejerlejligheder, der fordeler sig på i alt 11.607 m2. Huset indeholder også en kælder på 907 kvm. samt et erhvervsareal på 998 kvm, som benyttes af flere ejendomsmæglerkæder samt en idrætsvuggestue. M-Huset var en af de første beboelsesejendomme, der stod færdige i Ørestad City. Huset har fået sit navn efter sin karakteriske M-form, der tydeligt ses, når huset betragtes fra oven. Lejlighederne i bygningen har vinduer fra gulv til loft. Vores 1 værelses lejligheder rummer 79 m2.

Ørestaden

Horisonten I

Horisonten I er opført som et boligbyggeri i otte etager med 182 lejligheder. Boligerne i Horisonten ligger med Ørestad Citys store grønne fælles område ”Byparken” som nærmeste nabo og i gå-afstand til både Amager- og Kalvebod Fælled. Vores 2 værelses- og 3 værelses lejlighed rummer henholdsvis 69 m2 og 99 m2.

Ørestaden

Horisonten II

Horisonten II er opført som et boligbyggeri i otte etager med 87 lejligheder på i alt 8.300 kvadratmeter plus kælder. Boligerne har en gennemsnitlig størrelse på 100 kvadratmeter og har alle udgang til en dyb altan. Vores 3 værelses lejligheder rummer 98m2.

Ørestaden

Copenhagen Golf Park

Ejendommen ligger i smukke og unikke omgivelser – direkte op ad Københavns første internationale golfbane – Royal Copenhagen Golf Center. Copenhagen Golfpark er beliggende på en af de bedst placerede grunde i Ørestad City og med sine ca. 16.000 etagemeter, indeholder bebyggelsen 148 lejligheder i høj klasse. Den 12 etager store bygning, giver de fleste lejligheder en uhindret udsigt over fælleden med den nye 27 hullers golfbane. Vores lejligheder består af 2 og 3 værelser på henholdsvis 67 m2 og 98 m2. 

Ørestaden

Copenhagen Golf Park Sunset

I forbindelse med Copenhagen Golf Park, ligger Copenhagen Golf Park Sunset, som består af 16.000 m2 erhverv og 162 ejerboliger. Boligerne har uhindret udsigt over fælleden, mens erhvervsbyggeriet ligger på Arne Jacobsens Allé. Vores lejligheder rummer alle 3 værelser og 98 m2.

Ørestaden

Parkhusene II

Ejendommen har en fantastisk udsigt til Ørestad Bypark, kun 100 meter fra Fields og 300 meter fra Ørestad Station. Ejendommen består af 57 lejligheder. Ca. 100 meter fra Parkhusene II, er opført en ny folkeskole og et nyt gymnasium af Københavns kommune. Vores 2-værelses lejligheder rummer 75 m2.

Ørestaden

City Husene

City Husene er opført i en varieret højde, således at tagryggen veksler mellem 8 og 12 etagers højde. Ejendommen består af 2-, 3- og 4-værelses ejerlejligheder i henholdsvis ét eller to plan – alle med store glaspartier, som giver godt lysindfald. Vores lejligheder på 3 og 4 værelser, rummer henholdsvis 87 m2 og 115 m2.

Ørestaden

Skovhuset

Skovhuset er tegnet af Årstiderne Arkitekter og opført i 2014. Målet var at skabe lyse lejligheder med optimal pladsudnyttelse, og efter blot ét kig indenfor må man konstaterer, at det er lykkedes. Vores lejligheder har 4 værelser og rummer 104 m2.

Gå til område