Islands Brygge

København

Siden år 2000 er der foregået en omfattende nybygning på de gamle industri- og forsvarsarealer, så bydelen nu fremtræder med en blanding af mange ældre boliger og diverse butikker mod nord, nye boliger og kontorbygninger mod syd, som er ved at blive omdannet fra nedlagt industri til nye bygninger. Islands Brygge er noget ganske særligt. Det unikke miks af det urbane byliv, grønne områder og ikke mindst, nærheden til vandet.

Ejendomme

Bryggen

Havnebryggen Polaris

HavneBryggen er et helt nyt kvarter på den sydlige og solrige del af Islands Brygge, med en fuldstændig unik placering lige ud til vandet. De store og ekslusive lejligheder rummer fra 70-155 m2. Vores lejlighed i Polaris er på 153 m2 og med sine 3 altaner, findes de bedste betingelser for at nyde 1. række til vandet.

Bryggen

Havnebryggen Pollux

Nærområdet til Pollux indeholder et væld af aktiviteter for alle aldre, såsom butikker og caféer, havnebad, og snart en ny sandstrand. Havnepromenaden forbinder HavneBryggen Pollux med den nordlige og mere bymæssige del af Islands Brygge, og afsluttes mod syd netop ved karréen, hvor vigen med sin kommende sandstrand skærer sig ind. Vores lejligheder i Havnebryggen Pollux rummer 128 m2 og 129 m2 og ligger i 1. række til vandet. 

Bryggen

Havnebryggen Pollux

I HavneBryggen Pollux smelter inde- og uderum sammen. De store panoramavinduer lader lyset strømme ind og giver frit udsyn til den fantastiske udsigt fra lejlighederne som ligger i 1. række til vandet. I den grønne gård kan ungerne gå på opdagelse. Vores lejligheder i Havnebryggen Pollux rummer 128 m2 og 129 m2 og ligger i 1. række til vandet.

Gå til område